مزایای شخصی کوچینگ

فواید شخصی کوچینگ به تنوع افراد درگیر گسترده است. بسیاری از مراجعین گزارش می‌دهند که کوچینگ در حرفه و زندگی آن‌ها تأثیر مثبت می‌گذارد:

برای دستیابی به اهداف برنامه‌ریزی و اقدام می‌کنند

اعتمادبه‌نفس بیشتری دارند

رضایت شغلی و زندگی بیشتری کسب می‌کنند

به‌طور مؤثرتری به گروه و سازمان کمک می‌کنند

مسئولیت و پاسخگویی بیشتر در قبال اقدامات و تعهدات را بر عهده می‌گیرند

کار با دیگران با سهولت و بهره‌وری بیشتر به انجام می‌رسانند

ارتباط مؤثرتری برقرار می‌کنند

رضایت از اثربخشی کوچینگ

کوچینگ در سازمان و مناسبات رهبری نیز ابزاری ارزشمند برای توسعه افراد در طیف وسیعی از مشاغل است. فواید کوچینگ بسیار است؛

80٪ افرادی که خدمات کوچینگ دریافت می‌کنند، اعتمادبه‌نفس خود را افزایش داده و بیش از 70٪ از بهبود عملکرد کاری، روابط و مهارت‌های ارتباطی مؤثرتر بهره‌مند می‌شوند. 86٪ شرکت‌ها گزارش دادند که هزینه‌ای که برای کوچینگ پرداخت کرده‌اند به‌سرعت در اثر بهبود عملکرد جبران شده است.

کوچینگ فضای ارزشمندی را برای رشد شخصی فراهم می‌کند. به‌عنوان‌مثال، مدیران به‌طور مکرر با کارکنانی که با اعتمادبه‌نفس پایین دست‌وپنجه نرم می‌کنند، در تعامل هستند.

روش معمول فرستادن آن‌ها به یک دوره ابراز وجود است با امید اینکه این موضوع را حل کند. در کوتاه‌مدت، کارمند استراتژی‌های جدیدی برای برقراری ارتباط یاد می‌گیرد که ممکن است اعتمادبه‌نفس را بهبود بخشد. متأسفانه، به‌طور مستقل این دوره‌ها به‌ندرت باعث افزایش مداوم اعتمادبه‌نفس می‌شوند. اگرچه رفتار بیرونی ممکن است تغییر کند. افزایش اعتمادبه‌نفس باید با تغییراتی در روندهای اندیشه داخلی آن‌ها پشتیبانی شود. که منجر به بهبود عزت نفس گردد. این اغلب در مواردی است که کوچینگ بیشترین تأثیر را دارد.

مدیران نباید تأثیر کوچینگ بر افراد خود را دست‌کم بگیرند زیرا این امر باعث ایجاد تغییر اساسی در رویکرد آن‌ها نسبت به کارشان می‌شود. به‌عنوان‌مثال، افزایش اعتمادبه‌نفس کارمندان را قادر می‌سازد که حضور روانی بهتری در محل کار داشته باشند. این امر منجر به مقاومت و قاطعیت بیشتر کارکنان می‌شود.

مزایای کوچینگ در سازمان‌ها:

به افراد قدرت می‌بخشد و آن‌ها را به مسئولیت‌پذیری تشویق می‌کند

تعامل مدیران و کارکنان را افزایش می‌دهد

عملکرد فردی را بهبود می‌بخشد

به شناسایی و توسعه کارمندان با پتانسیل بالا کمک می‌کند

به شناسایی نقاط قوت سازمانی و فردی و فرصت‌های توسعه کمک می‌کند

به انگیزه و توانمندسازی افراد برای توسعه کمک می‌کند

تعهد سازمانی را برای توسعه منابع انسانی نشان می‌دهد

برای اطلاعات بیشتر در مورد کوچینگ سازمانی، به مقاله راهنمای کوچینگ سازمانی مراجعه کنید

تحقیق مبتنی بر شواهد در مورد تأثیر کوچینگ:

در چند سال گذشته مطالعات زیادی انجام‌شده است که به‌وضوح ارزش، اثربخشی و تأثیر کوچینگ را در تعدادی از زمینه‌ها نشان می‌دهد.

اگر بخواهیم به‌صورت تفضیلی به فواید کوچینگ بپردازیم می‌توان اهم آن‌ها را در مورد افراد مورد اشاره قرارداد

6 مزیت کوچینگ برای افراد

اگر تابه‌حال در رابطه کوچینگ بوده‌اید، می‌دانید که عضویت در این فرآیند فواید زیادی دارد. مزایای شخصی کوچینگ دامنه گسترده‌ای دارد و اگر با مربی خود به شکل مؤثر درگیر شود، می‌تواند بر حرفه وی تأثیر مثبت بگذارد. این فرایند می‌تواند به افراد در طیف وسیعی از نیازها کمک کند و حتی می‌تواند در سطح شخصی به نفع آن‌ها باشد. کوچینگ برای تقویت اعتمادبه‌نفس، بهبود عملکرد کار و ایجاد مهارت‌های ارتباطی مؤثر شناخته‌شده است.

این مزایا می‌تواند حتی گسترده‌تر و خاص یک فرد باشد. در اینجا 6 مزایایی که کوچینگ می‌تواند برای افراد سازمان شما به همراه داشته باشد آورده شده است.

برای دستیابی به اهداف عمل می کنند

کوچینگ به فرد این فرصت را می‌دهد تا اهداف شغلی خود را به روشی واقع‌بینانه تعریف کند; با کمک یک مربی، آن‌ها می‌توانند این اهداف را تعیین کنند و سپس فعالانه در جهت رسیدن به آن‌ها تلاش نمایند; این احتمال دستیابی به اهداف را افزایش می‌دهد. متداول بودن اهداف در دو جنبه شغلی فرد معمول است. اولی ایجاد مجموعه مهارت‌ها و دوم رفتار حرفه‌ای فرد است.

افزایش سطح تعامل

کوچینگ با بازخورد منحصربه‌فرد و تشویق فراوان شرکت‌کنندگان را درگیر خود می‌کند. وقتی فردی با محل کار خود تعامل پیدا می‌کند، می‌تواند به‌طور مؤثرتری به تیم و سازمان کمک کند. این تعامل همچنین به افزایش نرخ ماندگاری و بهره‌وری کمک می‌کند، که برای شخصیت حرفه‌ای فرد و همچنین کل سازمان سودمند است.

مکانی ایمن برای به دست آوردن دیدگاه

داشتن مربی به فرد فضای امنی می‌دهد تا بتواند در مورد موضوعات حساس به گفتگو و بحث بپردازد. کوچ غالباً یک شرکت‌کننده شخص ثالث است و مهارت آن‌ها در درگیر نبودن بازخورد دادن است. تا بدون احساس مرعوب شدن، شخص بتواند از فرد دیگر دیدگاه کسب کند. این تنها در صورتی امکان‌پذیر است که راهی مطمئن برای ارتباط کوچ و کوچی وجود داشته باشد.

سطح عمیق‌تر یادگیری از مهمترین فواید کوچینگ برای اشخاص

کوچینگ شرکتی فقط ارتقا مهارت‌های یک فرد در محل کار نیست. یادگیری را به یک سطح عمیق‌تر می‌برد. از طریق کوچینگ، یک فرد می‌تواند در مورد خود بیشتر بیاموزد، دریابد که دیگران چگونه او را درک می‌کنند و در زمینه‌های شخصی خود که راضی نیستند، پیشرفت کند.

بعلاوه، کوچینگ یادگیری را به سطحی فراتر از یادآوری و درک می‌رساند. فرد می‌تواند مهارت‌های ارائه‌شده توسط مربی خود را بگیرد و آن‌ها را در موقعیت‌های جدید در فضای یادگیری ایمن به کار گیرد. کاربرد در موقعیت‌های مختلف باعث تقویت مهارت در فرد می‌شود.

ایجاد آگاهی شخصی بهترین مزیتی که کوچینگ در پی دارد

یک کوچ می‌تواند به مراجعین خود روش‌هایی برای بهبود ارائه دهد; اما مهم‌تر از همه مربیان می‌توانند به آن‌ها کمک کنند; تا از نقاط کور خودآگاه شوند.

نقاط کور مناطقی از کار یا شخصیت فرد است که ممکن است; خودش آن‌ها را نبیند، اما نیاز به پیشرفت دارد.

هنگامی‌که فرد از این زمینه‌ها آگاه شد، می‌تواند با کوچ همکاری کند تا آن‌ها را بهبود بخشد.

از طریق ایجاد آگاهی شخصی، فرد می‌تواند نقاط ضعف ناشناخته خود را به نقاط قوت باارزش تبدیل کند. این آگاهی شخصی تقویت‌کننده اعتمادبه‌نفس مهمی در افراد در برنامه‌های رشد استعداد است و می‌تواند در قدم‌های بعدی نیز کمک کند.

پشتیبانی برای بهبود مهارت‌های خاص

داشتن پشتیبانی برای ارتقا مهارت‌ها می‌تواند بسیار سودمند باشد. صرف دانستن اینکه شخصی مخصوصاً برای کمک به دستیابی به هدف در آنجا حضور دارد، بخش مهمی از پیشرفت درروند کوچینگ است.

ازآنجاکه مهارت سازی غالباً در کانون روابط کوچینگ موردتوجه قرار می‌گیرد، باید تأکید ویژه‌ای بر روی مهارت‌های ایجادشده وجود داشته باشد تا کوچینگ کارآمد و جهت‌دار باشد. این مهارت‌ها می‌تواند شامل برقراری ارتباط، تفویض اختیار، مدیریت درگیری، تیم سازی و اقناع باشد حمایت هدایت‌شده، روابط کوچینگ را در اهداف خود موفق می‌کند. و از مهم‌ترین مزایای کوچینگ به شمار می‌رود.

منبع: هرسی و بلانچارد

/توسط

کوچینگ چیست

این سبک اغلب به‌عنوان کوچینگ توصیف می‌شود. کوچینگ از مدیران می‌خواهد که از نقش سنتی کنترل و نظارت بر عملکرد کارکنان به نقش مشورتی بیشتری منتقل شوند. کوچینگ ابزاری برای توسعه مشارکت بین مدیر و کارمند است که درک مشترکی در مورد آنچه باید به دست آورد و چگونه باید به دست آورد ایجاد می‌کند. در چرخه مدیریت عملکرد، کوچینگ به معنای ارائه بازخورد و پشتیبانی مداوم به کارمند در طول سال است.